dimanche 21 septembre 2014

Vide grenier à la Petite France - благочинна розпродаж на користь українських переселенців і армії

Vide grenier à la place St Thomas à Strasbourg - vente au profit des personnes déplacées et de l'armée en Ukraine. 900 Euros gagné en une journée, toute aussi utile qu'agréable :) Merci aux enfants d'avoir monté leur atelier de confection de bracelets !   

20 вересня, брокант на площі Сен-Тома, Страсбург.

Активісти асоціації "ПромоУкраїна" організували благочинну розпродаж на користь українських переселенців і армії. З 6:00 до 20:00 вдалося заробити 900 євро.

Особливо порадували дітки, які створили свій бізнес і добре його розрекламували, а головне, почули себе самостійними і відповідальними. Вони продали чимало браслетів, які самі виробляли прямо на очах покупців, і навіть залучали інших дітей і дорослих до своєї майстерні:).

Це чудовий спосіб звільнити місце в домівках та швидко заробити гроші на потрібну справу. Надсилайте нам пропозиції щодо наступного броканту. 
Нам потрібні не тільки речі, але і ваша фізична допомога.
Наш перший досвід 20 вересня показав, що попит є на все: від старих мисочок і келихів, до відео ігр, іграшок і меблів. Нам потрібні також стійки для одягу, тенти від дощу і переносні стільці.

Це дуже реальна допомога і кожен може долучитися.


Слава Україні!




Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire